Káva arabika z Bali
Základnou odlišnosťou spracovania kávy na Bali v porovnaní s ostatnými indonézskymi kávami je metóda spracovania. Mokré spracovanie je tradičný spôsob spracovania kávy na Bali, zatiaľ čo suché spracovanie je najbežnejšou metódou na ostatných indonézskych ostrovoch.
Vôňa čokolády
Pôžitok z ochutnávania kvalitnej čokolády - to je slabosť, ktorú si radi znovu a znovu doprajeme. Čo však vieme o tom, čo ovplyvňuje konečnú chuť čokoládového produktu.
Bohaté spektrum chutí ceylónskych čajov
Ceylónske čaje ponúkajú čajovému znalcovi široké spektrum chutí. Príjemne drsný, kvalitný čaj z juhovýchodnej oblasti UVA, lahodný zlatý čaj zo západnej časti Dimbulu.
Káva z Panamy od Don Pepe Estate
Don Pepe Estate pestuje sedem odrôd kávy; Geisha, Java, Bourbon, typica, Pacamara, Catuai a Caturra.
Poznáte prvý recept na horúcu čokoládu?
V roku 1631 vyšiel prvý recept na čokoládový nápoj v Španielsku od Antonia de Ledesma Colmenero, andalúzskeho lekára
Vedci dekódujú DNA čajovníka
Čínski genetici Kunmingského botanického ústavu po piatich rokoch výskumu úplne dekódovali genóm čajovníka z provincie Yunnan. Genóm sa ukázal byť omnoho väčší, ako sa očakávalo.
Ničivé búrky a prívalové dažde ničia čajové plantáže na Srí Lanke
Zatiaľ čo vysoko položené čajové plantáže boli do značnej miery ušetrené od nepriaznivého počasia, trinásť plantáží na Srí Lanke v oblastiach, ktoré sú nízko položené boli úplne zničené.
Feta syr v marinade zo zeleného čaju
Nakrájajte fetu na malé kocky a opatrne ju premiešajte s pastou a zvyšnými čajovými lístkami.
Ukážka 1 to 8 of 14 (1 stránky)
Tento produkt bol pridaný do porovnania produktov!