Káva arabika z Bali
Základnou odlišnosťou spracovania kávy na Bali v porovnaní s ostatnými indonézskymi kávami je metóda spracovania. Mokré spracovanie je tradičný spôsob spracovania kávy na Bali, zatiaľ čo suché spracovanie je najbežnejšou metódou na ostatných indonézskych ostrovoch.
Vôňa čokolády
Pôžitok z ochutnávania kvalitnej čokolády - to je slabosť, ktorú si radi znovu a znovu doprajeme. Čo však vieme o tom, čo ovplyvňuje konečnú chuť čokoládového produktu.
Bohaté spektrum chutí ceylónskych čajov
Ceylónske čaje ponúkajú čajovému znalcovi široké spektrum chutí. Príjemne drsný, kvalitný čaj z juhovýchodnej oblasti UVA, lahodný zlatý čaj zo západnej časti Dimbulu.
Káva z Panamy od Don Pepe Estate
Don Pepe Estate pestuje sedem odrôd kávy; Geisha, Java, Bourbon, typica, Pacamara, Catuai a Caturra.
Poznáte prvý recept na horúcu čokoládu?
V roku 1631 vyšiel prvý recept na čokoládový nápoj v Španielsku od Antonia de Ledesma Colmenero, andalúzskeho lekára
Ukážka 1 to 5 of 14 (1 stránky)
Tento produkt bol pridaný do porovnania produktov!