Equateur Arriba 75%

12,42 €
S DPH

Z dôvodu nepriaznivých teplotných podmienok produkt nepredávame od 01.07. - 01.09..
  • Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
    Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
  • Doprava a doručenie overenými dopravcami
    Doprava a doručenie overenými dopravcami
  • Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
    Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Popis
čokoláda Ekvádor
Táto čokoláda je vyrobená zo slávneho druhu kakaových bôbov "Nacional Ekvádor", nazývaného tiež Arriba. Niekedy v porovnaní s odrodou Criollo sú struky a bôby väčšie a s väčším obsahom tanínu.

Aromatický profil čokolády robí z nej pochúťku, ktorú túžia ochutnať všetci milovníci čokolády. 


Kakové bôby pochádzajú z oblasti organického spôsobu pestovania, ktorý sa nachádza v provincii Buena Fe Los Rios.

Typ bôbov: Trinitario

Zloženie:
kakaová hmota (kakaová sušina min.75%, čisté kakaové maslo), cukor, sójový lecitín. Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka.
Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.
GMO free - bez geneticky modifikovaných organizmov. Čokolády Francois Pralus sú bezlepkové.

Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov.
Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy.
Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť a veľkosť:
100 g, 160 x 82 x 10 mm

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnou čokoládu už od roku 1955. Nachádza sa v mestečku Roanne vo Francúzsku.

Krajina pôvodu: Francúzska čokoláda Francois Pralus

Detaily produktu
FPTC05/ 978

Dátový hárok

Priemerné nutričné hodnotyna 100 g
Energetická hodnota2427 kJ / 585 kcal
Tuky44 g
z toho nasýtené mastné kyseliny28 g
Sacharidy33 g
z toho cukry26 g
Bielkoviny9,4 g
Soľstopové množstvo

Prihlásiť sa

Naša ponuka

Váš košík

Vo vašom košíku už nie sú žiadne položky