F.Pralus „Cacao Show“ BIO 75%

16,55 €
S DPH

Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.
  • Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
    Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
  • Doprava a doručenie overenými dopravcami
    Doprava a doručenie overenými dopravcami
  • Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
    Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Popis

bio kvalitaHorúca čokoláda, ktorú Vám ponúknu len v niekoľkých najvyhlásenejších parížskych kaviarňach. Čokoláda, ktorá oslnila porotu na Akadémii Čokolády v roku 2009 natoľko, že im nezostalo než jej udeliť zlatú medailu.

Francois Pralus pripravil túto 75% čokoládu z vybranej zmesi kakaových bôbov z Madagaskaru v BIO kvalite. Čokoláda má formu prášku pre ľahké rozpúšťanie a je balená v štýlovej plechovej dóze.

Recept na 1 šálku horúcej čokolády:
50g čokolády (2 vrchovaté polievkové lyžice), 1 hrnček smotany alebo mlieka (1-2 decilitre). Nalejte smotanu alebo mlieko do hrnčeka a rozpustíme čokoládu nad miernym plameňom. Potom jemne zahrievajte až sa dostane do varu. Krátko povarte 1-2 minúty za stáleho miešania, až čokoláda dosiahne príjemnú hladkosť a hustotu. Nechajte mierne vychladnúť na teplotu vhodnú na pitie a potom servírujte. Čokoládu je vhodné variť vo vodnom kúpeli, aby sme zamedzili prípadnému pripáleniu.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, Best Unflavoured Drinking Chocolate

Zloženie:
nesladený kakaový prášok, obsah kakaovej sušiny (z Madagaskaru) 75%, čisté kakaové maslo, cukor, GMO, neobsahuje sójový lecitín. Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka.

Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť a rozmery:

250 g - plechová dóza, 115 x 120 x 55 mm

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnou čokoládu už od roku 1955. Nachádza sa v mestečku Roanne vo Francúzsku.

Academy of Chocolate bola založená v Londýne v roku 2005. Okrem hodnotenia kvality čokolád nasledovanom každoročným udeľovaním cien je jej hlavným cieľom motivovať výrobcov čokolády k trvalo udržateľnému férovému obchodu.

Krajina pôvodu: France

Detaily produktu
FPHC03
Recenzie(0)

Recenzie

Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.

Recenzujete “F.Pralus „Cacao Show“ BIO 75%”


.png .jpg .gif

Prihlásiť sa

Naša ponuka

Váš košík

Vo vašom košíku už nie sú žiadne položky