Ochrana osobných údajov a používanie cookies

Na základe vašej registrácie na našej stránke www.caj-kava-cokolada a v súlade s ustanoveniami zákona č.122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov je spoločnosť MIBAX, ako prevádzkovateľ, oprávnená spracovávať vaše osobné údaje uvedené vo vašom účte, a to počas celej doby trvania vášho účtu za účelom a v súvislosti::

- používania v súlade so Všeobecnými obchodnými podmienkami

- zaradenia do databázy zákazníkov a poskytovania zvolených služieb

- ochrana osobných údajov sa riadi ustanoveniami zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov,

- prevádzkovateľ zhromažďuje osobné údaje zákazníkov predovšetkým v súlade s plnením kúpnej zmluvy

- nikdy neposkytujeme osobné údaje tretej strane

- poskytnutie vašich údajov je dobrovoľné a registrovaní zákazníci májú právo na informácie, odpis a opravu osobných údajov vedených v informačnom systéme www.caj-kava-cokolada.sk

- osobné údaje, ktoré poskytnete spoločnosti musia byť pravdivé

Registráciou udeľujete súhlas so spracovávaním osobných údajov v systéme nášho eshopu  na dobu neurčitú, pričom registrovaný zákazník je oprávnený tento súhlas kedykoľvek odvolať formou písomného oznámenia zaslaného na adresu sídla prevádzkovateľa uvedeného vo Všeobecných obchodných podmienkach, alebo na emailovú adresu prevádzkovateľa. V prípade neaktuálnosti vami poskytnutých údajov, po splnení účelu, po podaní námietky, po doručení odvolania súhlasu alebo v prípade zrušenia alebo zániku vášho účtu budú vaše údaje zlikvidované.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že vaše osobné údaje spracováva v súlade so Zákonom o ochrane osobných údajov, a to za použitia vhodných technických, organizačných a bezpečnostných opatrení.

letsencryptNáš obchod je chránený certifikátom Let's Encrypt Viac o tomto spôsobe zabezpečenia nájdete na tejto linke https://letsencrypt.org/how-it-works/.

Čo je to súbor cookie?

V súvislosti so smernicou EÚ o ochrane súkromia pri elektronickej komunikácii ponúkame krátke objasnenie funkcie cookies. Súbory cookies sú textové súbory, ktoré obsahujú malé množstvo informácií, ktoré sa pri návšteve webovej stránky natiahnu do vášho počítača, mobilu alebo iného zariadenia. Súbory cookies sú užitočné, pretože umožňujú internetovej stránke nielen rozpoznať zariadenie užívateľa, ale súčasne užívateľovi umožniť prístup k funkciám na stránke.

V zásade rozdeľujeme cookies na dva typy.

Trvalé súbory cookies – tieto súbory cookies zostávajú v zariadení užívateľa počas doby uvedenej v súbore cookie. Aktivujú sa vždy, keď užívateľ navštívi webovú stránku, ktorá daný súbor cookie vytvorila.

Relačné súbory cookies – tieto súbory umožňujú prevádzkovateľovi webovej stránky prepojiť aktivity užívateľa keď užívateľ otvorí okno prehľadávača a skončí pri zatvorení okna prehľadávača. Relačné súbory cookies sa vytvárajú dočasne. Po zatvorení prehľadávača sa všetky relačné súbory cookies vymažú.

Súbory cookies majú rôzne funkcie, ako napr. umožnia vám efektívnejšiu navigáciu medzi jednotlivými stránkami, pamätajú si vaše preferencie a vo všeobecnosti zvyšujú komfort užívateľa.

Naša webová stránka používa Google Analytics, ktorá používa súbory cookies. Vo všeobecnosti súbory cookies ukladajú informácie o tom, ako návštevníci používajú webové stránky, vrátane počtu zobrazených stránok, odkiaľ návštevníci pochádzajú a počet návštev. Tieto informácie sa používajú za účelom vylepšenia webovej stránky a poskytnutia užívateľom čo najvyššieho komfortu.

Súbory cookies nepoužívame na zhromažďovanie identifikovateľných informácií o návštevníkoch. Môžete si vybrať a odmietnuť alebo zablokovať cookies, ktoré sú nastavené v našom systéme tak, že zmeníte nastavenia vášho prehliadača. Väčšina prehliadačov automaticky akceptuje cookies, takže ak si neprajete používať cookies, bude potrebné ich aktívne vymazať alebo zablokovať.

Kupujúci súhlasom so Všeobecnými obchodnými podmienkami potvrdzuje, že si je vedomý používania a akceptuje cookies stranky www.caj-kava-cokolada.sk.

Informácie o používaní cookies v prehliadačoch v mobilných telefónoch a podrobnosti, ako odmietnuť alebo vymazať takéto cookies, nájdete v príručke vášho mobilného telefónu.

Majte na pamäti, že ak odmietnete používanie cookies, naše stránky budete môcť navštíviť, avšak niektoré funkcie nemusia fungovať správne.

 Viac informácií o súboroch cookies nájdetena http://www.allaboutcookies.org a www.youronlinechoices.eu.


Tento produkt bol pridaný do porovnania produktov!