F.Pralus „Cacao Show“ BIO 75%

F.Pralus „Cacao Show“ BIO 75%

16,55 €
S DPH
Množstvo
  Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.

 

Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR

 

Rýchle dodanie overenými dopravcami

 

Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.

bio kvalitaHorúca čokoláda, ktorú Vám ponúknu len v niekoľkých najvyhlásenejších parížskych kaviarňach. Čokoláda, ktorá oslnila porotu na Akadémii Čokolády v roku 2009 natoľko, že im nezostalo než jej udeliť zlatú medailu.

Francois Pralus pripravil túto 75% čokoládu z vybranej zmesi kakaových bôbov z Madagaskaru v BIO kvalite. Čokoláda má formu prášku pre ľahké rozpúšťanie a je balená v štýlovej plechovej dóze.

Recept na 1 šálku horúcej čokolády:
50g čokolády (2 vrchovaté polievkové lyžice), 1 hrnček smotany alebo mlieka (1-2 decilitre). Nalejte smotanu alebo mlieko do hrnčeka a rozpustíme čokoládu nad miernym plameňom. Potom jemne zahrievajte až sa dostane do varu. Krátko povarte 1-2 minúty za stáleho miešania, až čokoláda dosiahne príjemnú hladkosť a hustotu. Nechajte mierne vychladnúť na teplotu vhodnú na pitie a potom servírujte. Čokoládu je vhodné variť vo vodnom kúpeli, aby sme zamedzili prípadnému pripáleniu.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, Best Unflavoured Drinking Chocolate

Zloženie:
nesladený kakaový prášok, obsah kakaovej sušiny (z Madagaskaru) 75%, čisté kakaové maslo, cukor, GMO, neobsahuje sójový lecitín. Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka.

Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť a rozmery:

250 g - plechová dóza, 115 x 120 x 55 mm

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnou čokoládu už od roku 1955. Nachádza sa v mestečku Roanne vo Francúzsku.

Academy of Chocolate bola založená v Londýne v roku 2005. Okrem hodnotenia kvality čokolád nasledovanom každoročným udeľovaním cien je jej hlavným cieľom motivovať výrobcov čokolády k trvalo udržateľnému férovému obchodu.

Krajina pôvodu: France

Podrobnosti tovaru

FPHC03

Rýchle porovnanie

Tovar
F.Pralus - Madagaskar Criollo 75% F.Pralus - Madagaskar Criollo 75% Mélissa Milk Criollo 45% F.Pralus Mélissa Milk Criollo 45% F. Pralus Madagascar Criollo 100% F. Pralus Madagascar Criollo 100% BIO Francois Pralus  Chuao 75% Francois Pralus Chuao 75%
Availability
Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.
Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.
Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.
Dodávame na objednávku, dodanie max. 7 pracovných dní.
Cena
8,82 €
9,20 €
9,35 €
11,41 €
Popis

Jedna z najslávnejších odrôd sveta v elegantnom balení z dielne Francois Pralus. 

Priemerné nutričné hodnoty
na 100 g na 100 g na 100 g na 100g
Energetická hodnota
2427 kJ / 585 kcal 2449 kJ / 589 kcal 2364 kJ / 571 kcal 2448 kJ / 585 kcal
Tuky
44 g 43 g 44 g 44 g
z toho nasýtené mastné kyseliny
28 g 27 g 28 g 28 g
Sacharidy
33 g 38 g 24 g 33 g
z toho cukry
26 g 27 g 2 g 26 g
Bielkoviny
9,4 g 9,4 g 12 g 9,4 g
Soľ
stopové množstvo 0,17 g stopové množstvo 0,01 g
Pôvod kakaových bôbov
Venezuela