Pralinky, bonboniéry, hľuzovky 
.

Podkategórie

  • Luxusné čokoládové...

    Truffee, truffle po slovensky hľuzovky dostali svoj názov podľa tvaru, ktorý sa podobá presláveným, vzácnym hubám rastúcim pod zemou. Ich základom je čokoládová ganache  obalená v kakaovom prášku. Charakteristickým rysom čokoládových hľuzoviek je konzistencia, ktorá je vytvorená tak, aby sa čokoláda rozplynula na jazyku.

  • Bonboniéry
  • Pralinky

    Mimochodom viete, ako sa vyrábajú tradičné pravé pralinky? Do veľkého medeného kotla nasypeme lieskové orechy, mandle a trstinový cukor. Lieskové oriešky a mandle sa opražia a cukor skaramelizuje. Potom sa nechá zmes vychladnúť a jemne sa pomelie. Túto hmotu Francúzi nazvali "praliné"  a po namočení do čokolády získame pôvodnú tradičnú pralinku. Neskôr sa slovo praliné - pralinka udomácnilo pre všetky druhy čokoládových bonbónov ...

Tento produkt bol pridaný do porovnania produktov!