Les Parisiennes - Truffes Nature 200g
z dôvodu možného poškodenia tovaru vplyvom vysokej teploty v mesiacoch júl - august NEDODÁVAME
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Hľuzovky od Chocolate Mathez sú vždy potešením. Skutočný gurmánsky dar, ktorý dokáže uspokojiť svojou neporovnateľnou fondantnou a intenzívnou kakaovou chuťou. Práve táto intenzívna kakaová chuť je charakteristická pre tradičné truffee - hľuzovky.
Chocolate Mathez nové druhy hľuzoviek adjustoval do tématickej edície nádherných farebných
kovových krabičiek s názvom Les Parisiennes. Dózy s neodolateľným obsahom je možné prezentovať na stoloch a neskôr použiť ako dekoratívny predmet, alebo uložiť do nich rôzne kulinárske prísady.
Chocolat Mathez je najmä známa svojimi tradičnými receptami a rafinovanými ochutenými truffee - čokoládovými hľuzovkami. Truffee sa neustále aktualizujú a vylepšujú. Pre špeciálne príchute sa používajú predovšetkým ušľachtilé arómy a brandy, ako aj exotické korenie, ako je kardamóm, chilli, korenie, pomarančová kôra alebo káva. Pri finalizácii čokoládových špecialít sa používajú najrozmanitejšie druhy a formy najkvalitnejšej čokolády z najkvalitnejších kakaových odrôd.
Zloženie: rastlinné tuky (kokosový, palmových jadier), cukor, odtučnené kakao, sušená srvátka, brandy Marc od Champagne 3%, kakao, emulgátor: sójový lecitín. Môže obsahovať stopy lepku, mandlí, lieskových orechov, vajec a pistácií.
Dátum odporúčanej doby spotreby je uvedený na obale. Výrobok citlivý na teplo skladujte na chladnom a suchom mieste, pri teplote 15 až 17 °C.
Čo sú to truffee, truffle, hľuzovky ?
Truffee, truffle po slovensky hľuzovky dostali svoj názov podľa tvaru, ktorý sa podobá presláveným, vzácnym hubám rastúcim pod zemou. Ich základom je čokoládová ganache obalená v kakaovom prášku. Charakteristickým rysom čokoládových hľuzoviek je konzistencia, ktorá je vytvorená tak, aby sa čokoláda rozplynula na jazyku.
Trvalo udržateľné suroviny:
Čokoládovňa Mathez Mathez dbá na ekologickú trvalú udržateľnosť:
- kakao nakupujú iba z fariem s UTZ certifikáciou, ktorá označuje plantáže ktoré produkujú kakao s ohľadom na trvalú ekologickú udržateľnosť pestovania.
- palmový olej nakupujú len od výrobcov s RSPO (Roundtable for Sustainable Palm Oil) certifikáciou
Hmotnosť a veľkosť: 200 g, 155 x 110 x 70 mm
Spoločnosť Chocolat Mathez bola založená v roku 1934 vo Francúzsku a je známa výrobou najkvalitnejších čokoládových hľuzoviek (truffee)) a čokoládových fantazií vo všetkých tvaroch a variáciách. Čokoládovňa vyváža 75% výroby do viac ako 40 krajín a vo Francúzsku je už desaťročia v popredí francúzskeho umenia výroby truffee. Chocolat Mathez sa stal vedúcou značkou vo výrobe hľuzoviek vďaka kvalite výrobkov a unikátnemu výrobnému procesu.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2490 kJ/ 600 kcal |
Tuky | 47 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 39,1 g |
Sacharidy | 40,8 g |
z toho cukry | 39 g |
Bielkoviny | 4,1 g |
Soľ | 0,1 g |