Madagascar Criollo 100% BIO

12,42 €
S DPH

Z dôvodu nepriaznivých teplotných podmienok produkt nepredávame od 01.07. - 01.09..
PLU: 100_FPTC09/1030
  • Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
    Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
  • Doprava a doručenie overenými dopravcami
    Doprava a doručenie overenými dopravcami
  • Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
    Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Popis

Pralus
100% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej na Madagaskare.

Odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:

  • - bronzová medaila, International Chocolate Awards, 2014, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“

  • - strieborná medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“


Zloženie:
kakaová hmota (kakaová sušina 100%, čisté kakaové maslo).


Výnimočná kvalita surovín:


Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného.

Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy.Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka.

Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.

Hmotnosť a veľkosť:
100 g, 160 x 82 x 10 mm

Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnou čokoládu už od roku 1955.

 

Krajina pôvodu: Francúzsko

Detaily produktu
100_FPTC09/1030

Dátový hárok

Priemerné nutričné hodnotyna 100 g
Energetická hodnota2364 kJ / 571 kcal
Tuky44 g
z toho nasýtené mastné kyseliny28 g
Sacharidy24 g
z toho cukry2 g
Bielkoviny12 g
Soľstopové množstvo

Prihlásiť sa

Naša ponuka

Váš košík

Vo vašom košíku už nie sú žiadne položky