Tmavá Madagaskar 72% čokoláda

7,64 € (101,92 € za 1 kg)
S DPH

intenzívna, elegantná a jasná chuť čokolády s dlhou, bohatou a jemnou kyslosťou.

Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní
  • Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
    Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
  • Doprava a doručenie overenými dopravcami
    Doprava a doručenie overenými dopravcami
  • Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
    Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Popis

72% horká čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Trinitario pestovaných v údolí rieky Sambirano na Madagaskare. Poctivá čokoláda vyváženej chuti s príjemne osviežujúcou ovocnou dochuťou.

Tmavá čokoláda osladená mierou, ktorá je dostatočná na to, aby uvoľnila hlbokú kakaovú chuť a jasné tóny červeného ovocia a citrusov. Intenzívna, elegantná a jasná chuť čokolády s dlhou, bohatou a jemnou kyslosťou.

Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:

  • zlatá medaila – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2014
  • International Chocolate Awards, 2012

Recenzia na čokoládu: Chocolate Reviews: Menakao Madagascar 72% (v angličtině)

Obrázok na obale čokolády zobrazuje muža Mahafaly. Ľudia Mahafaly, ktorých meno znamená "tí, ktorí robia šťastných", boli obávaní bojovníci obývajúci veľkú vápencovú plošinu, ktorá smeruje na juhozápad. Táto suchá oblasť je známa svojim nedostatkom dažďa a riedkou, ostnatou vegetáciou.

Mahafaly majú tendenciu žiť v malých skupinách, roztrúsených po celom regióne. Podobne ako väčšina z mnohých etnických skupín Madagaskaru sú mŕtvi vyznamenaní pohrebným rituálom jedinečným pre ostrov, zahŕňajúci aloalo alebo vyrezávané drevené stĺpy predstavujúce scény z každodenného života alebo zvierat. Tieto postavy sa používajú na zdobenie hrobu mŕtvych. Mahalafy sú vysoko kvalifikovaní remeselníci, ktorých práca je čoraz viac známa po celom svete. Sú obzvlášť vážení svojimi drevenými sochami, šperkami a tetovaním.



ZLOŽENIE: kakaová hmota (kakaová sušina min.72%, čisté kakaové maslo), cukor, sójový lecitín. (Môže obsahovať stopy orechov, mliečne a vaječné bielkoviny, lepku a búrskych orieškov.)

Výnimočná kvalita surovín:
Na prípravu čokolád Menakao sú používané boby z vybraných plantáží z údolia rieky Sambirano na Madagaskare, kde sú kakaovníky pestované bez použitia pesticídov a umelých hnojív. V čokoládach tiež nenájdete žiadne umelé arómy ani vanilín.

Hmotnosť a veľkosť:
75 g, 189 × 104 × 10 mm

Čokolády Menakao sú vyrábané v čokoládovni Cinagra na Madagaskare, ktorá vyrába výnimočnú čokoládu od roku 2006.

Krajina pôvodu: Menakao čokoláda z Madagaskaru

Detaily produktu
MKTC01

Dátový hárok

Priemerné nutričné hodnotyna 100 g
Energetická hodnota2487,25 kJ / 594,07 kcal
Tuky41,27 g
z toho nasýtené mastné kyseliny10,39 g
Sacharidy42,96 g
z toho cukry36,5 g
Bielkoviny12,7 g
Soľ0,03 mg

Prihlásiť sa

Naša ponuka

Váš košík

Vo vašom košíku už nie sú žiadne položky