Francois Pralus Chuao 75%
Jedna z najslávnejších odrôd sveta v elegantnom balení z dielne Francois Pralus.
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Jedna z najslávnejších odrôd sveta v elegantnom balení z dielne Francois Pralus. Plantáž Chuao vo Venezuele má veľmi malú produkciu, ale bôby tu pestované sú medzi výrobcami delikátnej čokolády veľmi žiadané a preto je produkcia väčšinou vopred predaná. Táto 75% čokoláda je chuťovo mimoriadne bohatá a zaujímavá, s krásnou rovnováhou medzi horkými zemitými tónmi a kyselkavými tóny ovocnými. Čokoláda má dlhý chuťový dozvuk.
Popis výrobcu: Na západ od Caracasu vo Venezuele leží mystická dedina. Dostanete sa tam iba loďou.
Dedina Chuao je zo severnej strany obklopená tropickým pralesom a z juhu Karibským morom. Po celé generácie bolo kakao tu pestované oceňované pre svoje nevšedné kvality.
Unikátna kombinácia pôdy a mikroklímy, starobylé know-how, a tradičná metóda sušenia robí z tohto kakaa z rodiny Criollo najžiadanejšie kakao sveta. Malá produkcia robí toto kakao vzácnym a my sme hrdí na to, že vám ho môžeme ponúknuť. Táto čokoláda má dlhý dozvuk na poschodí, jemne vyváženú horkosť s kyslosťou a zemité chuťové tóny.
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
- strieborná medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Bean to Bar Best Dark Bar"
Recenzia na čokoládu - Chocolate Reviews: Pralus Chuao 75% (v angličtine)
Zloženie: 75% kakao, cukor, čisté kakaové maslo, sójový lecitín (GMO free - bez geneticky modifikovaných organizmov). Môže obsahovať stopy orechov a mlieka.
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť: 50 g, elegantná papierová krabička so zásuvkou 102 × 102 × 14 mm.
Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.
Výnimočná kvalita surovín: Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného. Nikdy nepoužíva vanilín ani umelé arómy.
Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1955.
Čokoláda nemá rada teplo a nechceme, aby Vám dorazila roztečená či inak poškodená. Preto upravujeme odoslanie podľa aktuálneho počasia - snažíme sa odosielať balíčky v dňoch, kedy sú teploty nižšie a je pod mrakom. Preto pokiaľ nám nenapíšete, že trváte na odoslaní čokolády bez ohľadu na počasie, necháme zásielku pripravenú u nás a odošleme, až budú podmienky na odoslanie prijateľné.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100g |
---|---|
Energetická hodnota | 2448 kJ / 585 kcal |
Tuky | 44 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 28 g |
Sacharidy | 33 g |
z toho cukry | 26 g |
Bielkoviny | 9,4 g |
Soľ | 0,01 g |
Pôvod kakaových bôbov | Venezuela |
Recenzie
Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.