S.Bonnat Lait Grands Crus Surabaya 65%
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Mliečna čokoláda s vysokým obsahom kakaa - 65% - pripravená z kakaových bôbov vypestovaných v oblasti Surabaya na východe ostrova Jáva v Indonézii. Konzistencia čokolády nežne hladivá, chuť až prekvapivo bohatá a intenzívna.
65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. Mliečna čokoláda s takto vysokým obsahom kakaových bôbov má v sebe totiž oboje: ako výraznú a pestrú kakaovú chuť horkej čokolády, tak hladivú zamatovosť mliečnej čokolády.
Získané ocenenie z medzinárodných súťaží:
- zlatá medaila, International Chocolate Awards, 2015, kategória "Milk plain origin bars"
Zloženie:
kakaová hmota (min. obsah kakaa 65%, kakaové maslo), cukor, práškové mlieko, čokolády Bonnat sú bezlepkové
Výnimočná kvalita surovín:
Stéphane Bonnat si na kvalitu surovín potrpia. Na výrobu čokolády používa iba:
- kakao a čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov,
- trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva sójový lecitín, vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť:
100 g, 153 x 75 x 10 mm
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Dietetické informácie | bez alkoholu, bez lepku a pšenice, bez orechov, bez sójového lecitínu, vhodné pre vegetariánov |