La Pyramide Tropiques

41,89 €
S DPH

čokoládová cesta okolo sveta

Dodávame do 48 hodín, max. 10 dní.
  • Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
    Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
  • Doprava a doručenie overenými dopravcami
    Doprava a doručenie overenými dopravcami
  • Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
    Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Popis

Degustačná sada jedno-oblastných (single-origin) čokolád Francois Pralus. academy of chocolateObsahuje 10 druhov 75% čokolád z oblastí: Papouasie (Papua - Nová Guinea), Indonézia, Sao Tomé (ostrov Svätého Tomáša), Trinidad, Venezuela, Tanzánia, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbia) a Equateur (Ekvádor).

Získané ocenenia:

bronzová medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, original packaging category


V tejto degustačnej sade si vychutnáte rozdiely medzi jednotlivými odrodami kakaových bôbov (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z rôznych oblastí. Štyri čokolády sú pripravené z kakaových bôbov v BIO kvalite.

Degustačné poznámky k čokoládam:

    * Papouasie Trinitario: jemne kyselkastá čokoláda bohatá na ovocné tóny.

    * Indonézia Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny so zriedkavo vyváženou kombináciou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých žltých sliviek a jemne pripáleného karamelu.

    * Sao Tomé Forastero: čokoláda s veľmi plnou, robustnou chuťou. Bohatá na tropické ovocné tóny.

    * Trinidad Trinitario: príjemne chuťovo vyvážená čokoláda s pestrým spektrom chuťových tónov - napríklad zeleného ovocia a jabĺk.

    * Venezuela Trinitario: robustná čokoláda s výraznou kyslosťou.

    * Tanzánie Bio Forastero: čokoláda s výraznou zemitou horkosťou.

    * Ghana Bio Forastero: čokoláda sa sýtymi tónmi tropického ovocia.

    * Madagascar Bio Criollo: veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna.

    * Colombie Trinitario: chuťovo pestrá čokoláda. Striedajú sa dymové tóny tabaku so sladkými tónmi tropického ovocia, hrozna a orechov. Dlhý, ľahko karamelový záver s jemnou kyslosťou.

    * Equateur Bio Trinitario: čokoláda s príjemnou plnou horkosťou s nenápadným ovocným podtónom a výraznou tučnosťou kakaového masla.

Pri degustácii odporúčame otvoriť atlas sveta a fľašu obľúbeného vína. Ako vidno cestovať sa dá  aj veľmi pohodlne a so sladkými ústami.

Zloženie:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové maslo), práškové mlieko, cukor, sójový lecitín (GMO free - bez geneticky modifikovaných organizmov). Môže obsahovať stopy orieškov. 

Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.

Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí, rastlinných tukov a trstinový cukor (miesto repného cukru). Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.

Hmotnosť a veľkosť:

500 g, 81 x 80 x 95 mm

Krajina pôvodu: Francúzsko

Detaily produktu

Prihlásiť sa

Naša ponuka

Váš košík

Vo vašom košíku už nie sú žiadne položky