F.Pralus La Pyramide Tropiques
čokoládová cesta okolo sveta
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Degustačná sada jedno-oblastných (single-origin) čokolád Francois Pralus. Obsahuje 10 druhov 75% čokolád z oblastí: Papouasie (Papua - Nová Guinea), Indonézia, Sao Tomé (ostrov Svätého Tomáša), Trinidad, Venezuela, Tanzánia, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbia) a Equateur (Ekvádor).
Získané ocenenia:
bronzová medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, original packaging category
V tejto degustačnej sade si vychutnáte rozdiely medzi jednotlivými odrodami kakaových bôbov (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z rôznych oblastí. Štyri čokolády sú pripravené z kakaových bôbov v BIO kvalite.
Degustačné poznámky k čokoládam:
* Papouasie Trinitario: jemne kyselkastá čokoláda bohatá na ovocné tóny.
* Indonézia Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny so zriedkavo vyváženou kombináciou horkosti, sladkosti a kyslosti. Zaujímavé tóny nezrelých žltých sliviek a jemne pripáleného karamelu.
* Sao Tomé Forastero: čokoláda s veľmi plnou, robustnou chuťou. Bohatá na tropické ovocné tóny.
* Trinidad Trinitario: príjemne chuťovo vyvážená čokoláda s pestrým spektrom chuťových tónov - napríklad zeleného ovocia a jabĺk.
* Venezuela Trinitario: robustná čokoláda s výraznou kyslosťou.
* Tanzánie Bio Forastero: čokoláda s výraznou zemitou horkosťou.
* Ghana Bio Forastero: čokoláda sa sýtymi tónmi tropického ovocia.
* Madagascar Bio Criollo: veľmi jemná čokoláda s ovocnými tónmi malín a červeného hrozna.
* Colombie Trinitario: chuťovo pestrá čokoláda. Striedajú sa dymové tóny tabaku so sladkými tónmi tropického ovocia, hrozna a orechov. Dlhý, ľahko karamelový záver s jemnou kyslosťou.
* Equateur Bio Trinitario: čokoláda s príjemnou plnou horkosťou s nenápadným ovocným podtónom a výraznou tučnosťou kakaového masla.
Pri degustácii odporúčame otvoriť atlas sveta a fľašu obľúbeného vína. Ako vidno cestovať sa dá aj veľmi pohodlne a so sladkými ústami.
Zloženie:
kakaová hmota (kakao, čisté kakaové maslo), práškové mlieko, cukor, sójový lecitín (GMO free - bez geneticky modifikovaných organizmov). Môže obsahovať stopy orieškov.
Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.
Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí, rastlinných tukov a trstinový cukor (miesto repného cukru). Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy, Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Hmotnosť a veľkosť:
500 g, 81 x 80 x 95 mm
Krajina pôvodu: