Unikátny proces sušenia kávy - HONEY
Proces Honey je proces sušenia kávových zŕn, kde časť obalu zostáva na kávovom bôbe a počas sušenia sú kávové zrná zakryté.Tento proces je najkomplexnejší, náročnejší a nákladnejší spôsob, ako vyrábať zelenú kávu
Prezentujte vlastnými firemnými sáčkami
Jednotná grafická identita (Corporate identity) patrí medzi pomerne silné marketingové nástroje, ktoré cieľovej skupine uľahčí rozpoznanie jeho firmy v záplave konkurencie na trhu. Rovnako tak pomôže zvýšiť dôveryhodnosť a profesionalitu v očiach zákazníkov.
Káva arabika z Bali
Základnou odlišnosťou spracovania kávy na Bali v porovnaní s ostatnými indonézskymi kávami je metóda spracovania. Mokré spracovanie je tradičný spôsob spracovania kávy na Bali, zatiaľ čo suché spracovanie je najbežnejšou metódou na ostatných indonézskych ostrovoch.
Vôňa čokolády
Pôžitok z ochutnávania kvalitnej čokolády - to je slabosť, ktorú si radi znovu a znovu doprajeme. Čo však vieme o tom, čo ovplyvňuje konečnú chuť čokoládového produktu.
Bohaté spektrum chutí ceylónskych čajov
Ceylónske čaje ponúkajú čajovému znalcovi široké spektrum chutí. Príjemne drsný, kvalitný čaj z juhovýchodnej oblasti UVA, lahodný zlatý čaj zo západnej časti Dimbulu.
Ukážka 1 to 5 of 16 (1 stránky)
Tento produkt bol pridaný do porovnania produktov!