Madagascar Criollo 100% BIO
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
100% čokoláda pripravená z kakaových bôbov aromatickej odrody Criollo pestovanej na Madagaskare.
Odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny.
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
- - bronzová medaila, International Chocolate Awards, 2014, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“
- - strieborná medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“
Zloženie:
kakaová hmota (kakaová sušina 100%, čisté kakaové maslo).
Výnimočná kvalita surovín:
Francois Pralus rád cestuje a kakaové bôby si osobne vyberá u pestovateľov. Na výrobu čokolády používa len čisté kakaové maslo bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, a trstinový cukor namiesto cukru repného.
Nikdy nepoužíva vanilku, vanilín, ani umelé arómy.Môže obsahovať stopy orieškov a mlieka.
Všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Uchovávajte na chladnom suchom mieste medzi 16 a 18 ° C.
Hmotnosť a veľkosť:
100 g, 160 x 82 x 10 mm
Rodinná čokoládovňa Francois Pralus vyrába výnimočnou čokoládu už od roku 1955.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2364 kJ / 571 kcal |
Tuky | 44 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 28 g |
Sacharidy | 24 g |
z toho cukry | 2 g |
Bielkoviny | 12 g |
Soľ | stopové množstvo |