Mliečna čokoláda Madagaskar Vanilla 45%
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Vysokopercentná - 45% - mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov odrody Trinitario pestovaných v údolí rieky Sambirano na Madagaskare.
Originálna a elegantná čokoláda s dotykom vanilky a masla pripomínajúc sladkú chuť karamelu. To sa spája s ovocnými, kyselkavými chuťami, ktoré charakterizujú kakao z Madagaskaru.
Obrázok na obale zobrazuje ženu Merinu. Ľudia Merina, ktorých meno znamená "ľudia z vysočiny", žijú v regióne Antananarivo, tiež známe ako Imerina. Na Madagaskarskej vysočine sa pravdepodobne usadili v 10. storočí, keď sapresťahovali z Indonézie a Malajzie. Neskôr, počas panovania kráľa Andrianjaka, Antananarivo sa stalo hlavným mestom kráľovstva. Názov Imerina bol vytvorený koncom 16. storočia kráľom Ralambo, ktorý pomenoval jeho kráľovstvo "Imerina Ambaniandro", čo znamená "pod slnkom".
Ocenenia: bronzová medaila 2017 Academy of chocolate
ZLOŽENIE: kakaová hmota (kakaová sušina min.45%, čisté kakaové maslo), cukor, sójový lecitín, vanilka. (Môže obsahovať stopy orechov, vaječné bielkoviny, lepku a búrskych orieškov.)
Výnimočná kvalita surovín:
Na prípravu čokolád Menakao sú používané boby z vybraných plantáží z údolia rieky Sambirano na Madagaskare, kde sú kakaovníky pestované bez použitia pesticídov a umelých hnojív. V čokoládach tiež nenájdete žiadne umelé arómy ani vanilín.
Hmotnosť a veľkosť:
75 g, 189 × 104 × 10 mm
Čokolády Menakao sú vyrábané v čokoládovni Cinagra na Madagaskare, ktorá vyrába výnimočnú čokoládu od roku 2006.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2519,7 kJ/ 601,82 kcal |
Tuky | 43,34 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 12,48 g |
Sacharidy | 41,44 g |
z toho cukry | 40 g |
Bielkoviny | 11,5 g |
Soľ | 0,21 mg |