Mokaya Organic 66%
tmavá čokoláda je pripravená z kakaových bôbov odroda Trinitario
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Táto jemná tmavá čokoláda je pripravená z kakaových bôbov pestovaných na plantáži Mokaya v oblasti Chiapas v Mexiku. Kakaové bôby odroda Trinitario sú v BIO kvalite.
Michel Cluizel vytvoril organickú "1er Cru de Plantation" čokoládu s cieľom uspokojiť rastúci dopyt po kvalitných výrobkoch zákazníkov s ekologickým vedomím. Kakaové bôby pestované na plantážach Mokaya odovzdávajú čokoláde všetky výnimočné a jedinečné arómy. Všetky použité suroviny pochádzajú z ekologického poľnohospodárstva. Kakaové bôby, trstinový cukor a Bourbon vanilka sú nakupované od ekologických poľnohospodárov.
Intímne zoznámenie s touto čokoládou vedie cez chute exotického ovocia, tóny sušeného ovocia s vôňou sladkého charakteru. Potom prichádza pretrvávajúca chuť sušeného ovocia.
Získané ocenenie z medzinárodných súťaží:
strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2013, kategória "Best Dark Chocolate Bean-To-Bar"
Zloženie: kakao, kakaové maslo, trstinový cukor, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov, mlieka, vajec, siričitany a lepok.
Výrobok BIO poľnohospodárstva, BIO certifikácia: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.
Čokoládová továreň Michel Cluizel je jedným z mála "cacaofèvier®"" na svete, ktorý ako prvý zvládol spracovanie kakaových bôbov do kakaovej hmoty, a potom do tmavej, mliečnej alebo bielej čokolády.
Navrhuje a realizuje vlastné recepty náplní do čokolád, či čokoládových bonbónov: pralinky, mandľové cesto, karamel, nugát, likér, gianduja ...
Michel Cluizel v procese výroby a spracovania čokolády na záver nanáša tenkú zdobenú vrstvu čokolády.
V roku 2012 získala čokoládovňa Michel Cluizel ocenenie "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV). Ocenenie - značka "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV) je ocenením a uznaním francúzskej vlády, ktorého cieľom je uctiť francúzske spoločnosti s tradičným know-how v excelentných priemyselných odvetviach. Ocenenie sa udeľuje na dobu 5 rokov výrobcom, ktorí sa usilujú o dosiahnutie vysokej úrovne výroby vo svojej profesii a produktoch.
Značka EPV je vysoký štandardt a prísľub kvality, je udeľovaná unikátnym firmám s vysokou reputáciou, ktoré kombinujú tradíciu a inovácie, know-how a tvorbu, prácu a nadšenie, spájajú minulosť s budúcnosťou, národný s medzinárodným obchodom. Spoločnosti ocenené značkou EPV sú "živým dedičstvom" a vyvíjajú hlavnú výrobnú činnosť najmä vo Francúzsku. Tieto firmy sú zástupcami francúzskeho štýlu a ducha "Made in France".
Čokoládovňa Michel Cluizel poskytuje jedinečný kvalitatívny záväzok, jediný svojho druhu na celom svete. Značkou "Noble Ingredient" certifikuje bohatý výber surovín u každého jednotlivého výrobku. Certifikácia "Noble ingredient" poskytuje profesionálnu záruku toho, že produkty obsahujú iba čisté kakaové maslo, Bourbon vanilku a cukor. Okrem toho Cluizel čokolády sú zaručene bez sóje a bez akýchkoľvek príchutí.
Okrem kakaových bôbov, Michel Cluizel tiež starostlivo vyberá suroviny potrebné na výrobu svojich čokoládových kreácií a náplní. Celé lieskové oriešky a mandle sú odstupňované a pražia sa vo veľkých medených kotloch, aby sa zlepšila chuť sušeného ovocia.
Hmotnosť a veľkosť:
70 g, 161 x 79 x 7 mm
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2391,43 kJ / 572 kcal |
Tuky | 41,53 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 25,64 g |
Sacharidy | 34,11 g |
z toho cukry | 34 g |
Bielkoviny | 6,51 g |
Soľ | 0,01 g |
Odroda kakaových bôbov | Trinitario |
Dietetické informácie | bez alkoholu, bez sójového lecitínu, BIO, vhodné pre vegetariánov |
Pôvod kakaových bôbov | Mexiko |
Obsah kakaovej sušiny | 66% |