Los Ancones Noir Trinitario 67% BIO
hmotnosť čokolády 70 g
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
67% plantážna organická čokoláda z plantáže "Los Ancones" na ostrove Svätého Dominika v Karibiku. Veľmi jemná čokoláda bohatá na ovocné tóny - nájdeme tu maliny, limetku, marhule, broskyne, ríbezle a dokonca aj zelené olivy.
Pripravená je z kakaových bôbov variety Trinitario v BIO kvalite, ktoré na plantáži "Los Ancones" pestuje rodina Rizkových už od roku 1903.
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
Recenzia na čokoládu: CHOCOLATE REVIEWS - MICHEL CLUIZEL LOS ANCONES 67% (V ANGLIČTINE)
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
- víťaz, Organic Food Awards, Londýn, 2010
- zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória "Bean to Bar - Best Dark Bar"
- strieborná medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória "Dark plain origin bars"
Zloženie:
kakaová hmota (kakaová sušina min.67%, čisté kakaové maslo), nerafinovaný trstinový cukor, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orieškov, mlieka a glutén.
Výnimočná kvalita surovín:
Čokoládová továreň Michel Cluizel je jedným z mála "cacaofèvier®"" na svete, ktorý ako prvý zvládol spracovanie kakaových bôbov do kakaovej hmoty, a potom do tmavej, mliečnej alebo bielej čokolády.
Navrhuje a realizuje vlastné recepty náplní do čokolád, či čokoládových bonbónov: pralinky, mandľové cesto, karamel, nugát, likér, gianduja ...
Michel Cluizel v procese výroby a spracovania čokolády na záver nanáša tenkú zdobenú vrstvu čokolády.
V roku 2012 získala čokoládovňa Michel Cluizel ocenenie "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV). Ocenenie - značka "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV) je ocenením a uznaním francúzskej vlády, ktorého cieľom je uctiť francúzske spoločnosti s tradičným know-how v excelentných priemyselných odvetviach.
Značka EPV je vysoký štandardt a prísľub kvality, je udeľovaná unikátnym firmám s vysokou reputáciou, ktoré kombinujú tradíciu a inovácie, know-how a tvorbu, prácu a nadšenie, spájajú minulosť s budúcnosťou, národný s medzinárodným obchodom. Spoločnosti ocenené značkou EPV sú "živým dedičstvom" a vyvíjajú hlavnú výrobnú činnosť najmä vo Francúzsku.
Čokoládovňa Michel Cluizel poskytuje jedinečný kvalitatívny záväzok, jediný svojho druhu na celom svete.
Certifikácia "Noble ingredient" poskytuje profesionálnu záruku toho, že produkty obsahujú iba čisté kakaové maslo, Bourbon vanilku a cukor.Okrem toho Cluizel čokolády sú zaručene bez sóje a bez akýchkoľvek príchutí.
Okrem kakaových bôbov, Michel Cluizel tiež starostlivo vyberá suroviny potrebné na výrobu svojich čokoládových kreácií a náplní. Celé lieskové oriešky a mandle sú odstupňované a pražia sa vo veľkých medených kotloch, aby sa zlepšila chuť sušeného ovocia.
Hmotnosť a veľkosť: 70 g, 161×79×7 mm
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2386,37 kJ / 570,9 kcal |
Tuky | 41,75 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 25,78 g |
Sacharidy | 32,29 g |
z toho cukry | 32,19 g |
Bielkoviny | 6,94 g |
Soľ | 0,01 g |
Odroda kakaových bôbov | Trinitario |
Dietetické informácie | bez alkoholu, bez sójového lecitínu, BIO, vhodné pre vegetariánov |
Pôvod kakaových bôbov | Dominikánska republika |
Obsah kakaovej sušiny | 67% |