Kamenný cukor hnedý
kamenný cukor hnedý
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Kamenný cukor, tiež známy ako kamenný cukrík alebo cukrový cukrík, je tvrdá cukrovinka vyrobená ochladzovaním cukrového sirupu do veľkých kryštálov, niekedy okolo tyčinky alebo kúska povrazu. Môže byť vyrobený s rôznymi druhmi cukru, vrátane bieleho kryštálového cukru, cukrovej trstiny a hnedého cukru.
Kamenný cukor je obzvlášť bežný v ázijskej kuchyni a používa sa na sladenie čajov, dezertov a dokonca aj slaných jedál. Je menej sladký ako porovnateľný objem kryštálového bieleho stolového cukru, čo z neho robí ideálne jemné sladidlo do mnohých nápojov a jedál. Niektorí ľudia veria, že kamenný cukor je zdravší ako biely kryštálový cukor. Neexistujú však žiadne vedecké dôkazy, ktoré by podporovali, že kamenný cukor má oproti granulovanému cukru zreteľné zdravotné výhody.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | 4 g (1 čajová lyžička) |
---|---|
Energetická hodnota | 25 kcal |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 6,5 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0 g |
Recenzie
Momentálne žiadne recenzie zákazníkov.