Mangaro Lait Criollo 50%
hmotnosť čokolády 70g
-
Ochrana osobných údajov v zmysle smernice GDPR
-
Doprava a doručenie overenými dopravcami
-
Vrátenie objednávky vybavujeme do 14 dní.
Čokoláda Michel Cluizel Premier Cru de Plantation Mangaro Lait Criollo 50%
Vysokopercentná - 50% - mliečna plantážna čokoláda z plantáže "Mangaro" na Madagaskare. Jemnučká, krémová, hladká čokoláda. Pocítime tóny karamelu, tropického ovocia, medu a hrozienok. Plantáž Mangaro sa nachádza v údolí rieky Sambirano na severo-západe Madagaskaru a pestuje vysoko aromatické kakaové bôby variety Criollo.
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
- Zlatá medaila - Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
- Bronzová medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, Best Milk Chocolate Bar
- finalista, International Chocolate Awards 2014, kategória Bars - Milk plain / Origin bars
Zloženie:
kakaová hmota (min.obsah kakaovej sušiny 50%, čisté kakaové maslo), nerafinovaný trstinový cukor, plnotučné práškové mlieko, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orieškov a glutén.
Hmotnosť a veľkosť: 70g, 161 x 79 x 7 mm
Výnimočná kvalita surovín:
Čokoládová továreň Michel Cluizel je jedným z mála "cacaofèvier®"" na svete, ktorý ako prvý zvládol spracovanie kakaových bôbov do kakaovej hmoty, a potom do tmavej, mliečnej alebo bielej čokolády.
V roku 2012 získala čokoládovňa Michel Cluizel ocenenie "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV). Ocenenie - značka "Entreprise du Patrimoine Vivant" (EPV) je ocenením a uznaním francúzskej vlády, ktorého cieľom je uctiť francúzske spoločnosti s tradičným know-how v excelentných priemyselných odvetviach.
Značka EPV je vysoký štandardt a prísľub kvality, je udeľovaná unikátnym firmám s vysokou reputáciou, ktoré kombinujú tradíciu a inovácie, know-how a tvorbu, prácu a nadšenie, spájajú minulosť s budúcnosťou, národný s medzinárodným obchodom. Spoločnosti ocenené značkou EPV sú "živým dedičstvom" a vyvíjajú hlavnú výrobnú činnosť najmä vo Francúzsku.
Čokoládovňa Michel Cluizel poskytuje jedinečný kvalitatívny záväzok, jediný svojho druhu na celom svete.
Certifikácia "Noble ingredient" poskytuje profesionálnu záruku toho, že produkty obsahujú iba čisté kakaové maslo, Bourbon vanilku a cukor.Okrem toho Cluizel čokolády sú zaručene bez sóje a bez akýchkoľvek príchutí.
Okrem kakaových bôbov, Michel Cluizel tiež starostlivo vyberá suroviny potrebné na výrobu svojich čokoládových kreácií a náplní. Celé lieskové oriešky a mandle sú odstupňované a pražia sa vo veľkých medených kotloch, aby sa zlepšila chuť sušeného ovocia.
Krajina pôvodu:
Dátový hárok
Priemerné nutričné hodnoty | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 2523,94 kJ/ 603,81 kcal |
Tuky | 46,40 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 28,74 g |
Sacharidy | 31,66 g |
z toho cukry | 31,6 g |
Bielkoviny | 10,32 g |
Soľ | 0,12 g |
Odroda kakaových bôbov | Criollo |
Dietetické informácie | bez alkoholu, bez sójového lecitínu, vhodné pre vegetariánov |
Pôvod kakaových bôbov | Madagaskar |
Obsah kakaovej sušiny | 50% |